Reševanje podatkov

Ste izgubili pomembne podatke? Ne skrbite, dobili jih bomo nazaj!

Digitalni podatki so del našega vsakdana. Skoraj ne mine dan, da se ne bi soočili z njimi. Njihova izguba pa je lahko zelo boleča. Zato pri našem podjetju razumemo, da mora bit reševanje podatkov hitro in učinkovito. Naši strokovnjaki vam nudijo visoko kakovost po dostopnih cenah.

V kolikor ste izgubili pomembne dokumente, fotografije, seminarsko nalogo, diplomsko nalogo, video posnetke ali poslovne dokumente, se lahko obrnete na nas.

Nudimo profesionalno reševanje podatkov iz vseh vrst medijev. Vaše izgubljene podatke rešujemo hitro, kakovostno in predvsem z garancijo spoštovanja zasebnosti. Ob tem vam lahko ponudimo tudi svetovanje o varnosti in zaščiti podatkov ter svetovanje in storitev vzdrževanja arhiviranja podatkov.
Za nujne primere pokličite našo tehnično pomoč na tel. št.
031 533 941

Prednosti

Po vsakem postopku izdelamo poročilo s serijsko številko pogona, ki dokazuje opravljeno storitev.
Uporabljamo le certificirana orodja, ki ponujajo najvišji nivo varnosti pri odstranjevanju (prepisovanju) podatkov.
Vsako prepisovanje podatkov verificiramo, hkrati pa upoštevamo odstranjevanje podatkov iz rezerviranih področji HPA in DCO. V postopku prepisovanja preverimo tudi glavno tabelo datotek MFT (Master File Table) in tako zagotovimo, da podatki niso nikoli več obnovljivi.

Naše posebnosti pri reševanju podatkov

Celosten pristop

Reševanje oz. obnavljanje podatkov izvajamo iz trdih diskov, SSD diskov, USB spominskih ključev, spominskih kartic ipd.

Enostaven dostop

Obnovljene podatke vam ob vaši želji lahko dostavimo preko naše oblačne storitve, tako da podatke prejmete v najkrajšem možnem času.

Zasebnost

Med obnovo podatkov spoštujemo vašo zasebnost in obnovljenih podatkov ne pregledujemo. Prav tako podatke ne hranimo po opravljenem postopku.

Naša oprema

Uporabljamo zmogljivo in učinkovito programsko opremo z naprednimi algoritmi za obnavljanje podatkov.

Varno brisanje podatkov

Klasično brisanje podatkov v resnici podatkov ne izbriše iz diska, temveč se izbrisana datoteka le odstrani iz seznama datotek v datotečnem sistemu, njena vsebina pa še vedno ostane zapisana na disku.

Varno oz. trajno brisanje podatkov dosežemo le s predpisanim prepisovanjem vseh podatkov, ki so na nosilcu. Za vas lahko varno odstranimo vse podatke iz različnih medijev, kot so USB, SD pomnilniške kartice, HDD in SSD diski.

Pri tem postopku upoštevamo različne standarde, kot so NIST SP-800-88, DoD 5220.22-M, algoritem Brucea Schneierja ipd.

2019 - 2022 © sancom.si
crosscross-circlearrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram