Business Suite

Business Suite je celovita poslovna varnostna rešitev, ki ponuja najboljšo zaščito za vaše podjetje s kombiniranjem najboljših strokovnjakov, naprednih tehnologij ter sodobnih funkcionalnosti s popolnim upravljanjem v lokalnem omrežju. Gre za celovit paket, ki pokrije vse zahteve – od prehoda v splet do delovnih postaj.

Ustvarjen za poenostavitev vseh varnostnih potreb

Večslojna zaščita za zaščito vseh elementov – od prehoda v splet do delovnih postaj.
Najboljši nivo zaščite, ki pokriva vse znane ranljivosti ter nove, prihajajoče grožnje.
Napredne funkcije upravljanja omogočajo popoln nadzor nad IT varnostjo v podjetju.
S pomočjo samodejnih opravil porabite manj časa.
Fleksibilno in transparentno licenciranje omogoča, da je paket Business Suite prilagodljiv za podjetja vseh velikosti.

Ustvarjen za poenostavitev vseh varnostnih potreb

V sodobnih poslovnih okoljih zaščita meja celotnega omrežja ni več dovolj. Vsak računalnik ima svoje meje, zato je učinkovita zaščita mnogo več kot le antivirus.

Učinkovito preprečevanje kibernetskih groženj zahteva pristop na več nivojih, ki pokrivajo delovne postaje, strežnike, prehode na splet, e-pošto ter druga komunikacija orodja.

Nadalje je v učinkovito zaščito potrebno vključiti napredne tehnologije in funkcije, ki potencialne vdiralce ne spusti v vaše sisteme. Tehnologije naslednje generacije in dodatne varnostne funkcije omogočajo popoln nadzor nad IT varnostjo. Poleg tehničnih zaščit je prisoten še močen človeški faktor – na F-Secure so vključeni najboljši strokovnjaki kibernetske varnosti, ki s svojimi izkušnjami in znanjem izboljšujejo samodejno in skalabilno tehnologijo.

2019 - 2022 © sancom.si
crosscross-circlearrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram