F-Secure Protection Service for Business

Protection Service for Business je storitev, ki rešuje izzive kibernetske varnosti in upravljanja, brez potrebe po virih za upravljanje ali vzdrževanje. Ustvarjena je za zaščito širokega nabora končnih naprav, tako v pisarni kot na poti.

Rešitev nudi nenadkriljivo zaščito za vse naprave, vključno z Windows in Mac računalniki, iOS in Android pametnimi telefoni in širokim naborom strežniških platform.

Kako deluje?

V Protection Service for Business so štiri ključne komponente:
Portal za upravljanje
Računalniki
Mobilne naprave
Strežniki

Portal za upravljanje

Protection Service for Business s svojim portalom za upravljanje poskrbi, da je namestitev, upravljanje in nadzor varnostne rešitve enostavno z enega mesta. Odlična preglednost vseh naprav – ne glede ali so prisotne v pisarni ali na terenu.

‣ En portal za namestitev, upravljanje in nadzor
‣ Integrirana podpora za nadzor mobilnih naprav
‣ Samodejno posodabljanje varnostnih lukenj
‣ Brez potrebe po dodatni strojni opremi
‣ Polna integracija z zunanjimi orodji za nadzor

Zaščita za računalnike

V današnjem svetu kibernetske varnosti je pomembno zagotoviti zaščito, ki presega klasičen antivirus. Z uporabo Protection Service for Business je enostavno namestiti močno in nepotratno zaščiti za Windows ali Mac. Zaščita vsebuje integrirano komponento za posodabljanje vseh nameščenih aplikacij.

‣ Nagrajena zaščita za Mac in Windows
‣ AV-TEST Best protection nagrade, 2010-2014, 2016 in 2018
‣ Napredna analiza obnašanja in hevristika
‣ Polno integrirano upravljanje posodobitev nameščenih aplikacij

Zaščita za mobilne naprave

Ohranjanje nadzora nad vsemi mobilnimi napravami je v sodobni kibernetski varnosti ključen vidik. Z uporabo Protection Service for Business lahko zaščitite in upravljate z vsemi iOS in Android mobilnimi napravami z MDM in VPN funkcionalnostmi. Hkrati pa to ne vpliva na zaposlene in njihovo uporabo naprave.

‣ Zaščita za naprave iOS in Android naslednje generacije
‣ Zaščita WiFi omrežij (VPN)
‣ Proaktivna zaščita za nameščene aplikacije in spletnega prometa
‣ Upravljanje mobilnih naprav in zaščita proti kraji
‣ Podpora za zunanje sisteme MDM (mobile device management)

Zaščita za strežnike

Strežniki so kritična infrastruktura za vsako podjetje. Orodja za komuniciranje in vsi podatki so odvisni od njih. Protection Service for Business nudi najboljšo zaščito za vaše strežnike, hkrati pa ne porablja njihovih virov.

‣ Zaščita za strežnike na več platformah
‣ Napredna analiza obnašanja in hevristika
‣ Polno integrirano upravljanje posodobitev nameščenih aplikacij
‣ Dodatne funkcionalnosti za zaščito SharePoint in Exchange strežnikov

Dodana vrednost za vaše podjetje

Protection Service for Business je edina varnostna rešitev, ki omogoča centralno upravljanje računalnikov, mobilnih naprav in strežnikov, skupaj z integrirano rešitvijo za upravljanje popravkov in posodobitev nameščenih aplikacij.
Z eno rešitvijo pokrivamo vse potrebe omrežja, ni potrebe po različnih varnostnih rešitvah ali dodatni strojni opremi.
Nudimo vam najboljšo zaščito preko najnovejših tehnologij, kot so kibernetska varnost v realnem času (preko F-Secure Security Cloud).
Vključuje orodja, kot so upravljanje z popravki in posodobitvami ter MDM (Mobile Device Management).
Z možnostjo mesečnega plačila, lahko plačujte po porabi. Opcija je tudi letno plačilo.
Zaradi oddaljene namestitve, samodejne odstranitve prejšnje protivirusne zaščite in ker ni potrebe po strojni opremi, je AV-Comparatives ocenil namestitev F-Secure zaščite za “enostavno, kot bi nameščal iTunes”.
Prihranite čas vzdrževanja s celovitim portalom za upravljanje, samodejnim posodabljanjem in nameščanjem varnostnih popravkov, ter samodejnim posodabljanjem izdelka ter varnostnih baz podatkov.

2019 - 2022 © sancom.si
crosscross-circlearrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram