F-Secure Radar

F-Secure Radar je platforma na ključ za zaznavanje in upravljanje z ranljivostmi. Pomaga vam identificirati in upravljati z zunanjimi in notranjimi grožnjami, poročati o tveganjih ter ostati skladen s trenutnimi in prihodnjimi regulativami (npr PCI in GDPR). Nudi vam vpogled v IT v senci – izriše celotno površino napada in vam pomaga se odzvati na kritične ranljivosti, ki so povezane s kibernetskimi grožnjami.

Zaznavanje ranljivosti in upravljanje z njimi v eni rešitvi

Ohranite vpogled v status vseh ranljivosti in incidentov, pripravite standardna ali lastna poročila glede tveganj in skladnosti.
Pridobite možne vektorje napade z oceno internetnih in spletnih groženj.
Pridobite pregled omrežja s pregledom omrežja.
Pregled sistemov in spletnih aplikacij z znanimi javno dostopnimi ranljivostmi.
Upravljajte z ranljivostmi s centralne toče skupaj z vsemi alarmi in dostopom do forenzike.
Zagotovite skladnost s trenutnimi in bodočimi regulativami in znižajte tveganje izgube podatkov.

Upravljanje ranljivosti z Radarjem

Celovit vpogled

‣ Učinkovit varnostni pregled z uporabo natančnih metod raziskovanja vseh naprav, sistemov, aplikacij v in izven vašega omrežja.

Usmerjena produktivnost in upravljanje varnosti

‣ Konec neučinkovitosti in zgrešenih varnostnih tveganj. Hitro naslovite težave v vseh domenah z učinkovitim procesom, ki vključuje spremljanje ranljivosti, samodejnim pregledovanjem ter prioritizacijo aktivnosti.

Poročila o tveganjih

‣ Pripravite poročila s kredibilnimi informacijami o statusu varnostnih tveganj vašega podjetja. Prikažite in upravičite dejavnosti oddelka IT, ki omogoča neprekinjeno poslovanje.

Usmerjena produktivnost in upravljanje varnosti

‣ Upravljanje z ranljivostmi je priložnost za znatno znižanje stroškov kibernetske zaščite. Ukvarjanje s varnostjo kot preventivo je bistveno manjši strošek kot če problem preraste v velik incident.


2019 - 2022 © sancom.si
crosscross-circlearrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram