F-Secure Rapid Detection & Response

Vodilna rešitev F-Securea za zaznavanje in odzivanje na delovnih postajah (Endpoint Detection & Response – EDR) daje kontekstualen vpogled vaše zaščite. S samodejnim naprednim zaznavanjem groženj lahko vaše IT osebje ali ponudnik storitve hitro in učinkovito zazna in zaustavi usmerjene napade.

Ključne prednosti

Lahki senzorji spremljajo aktivnosti in prenašajo dogodke na F-Secure Cloud v realnem času.
F-Secure analiza v realnem času in Broad Context Detection™ razlikuje zlonamerne vzorce in identificira prave napade.
Vizualizacija konteksta in opis napada olajša potrditev detekcije. F-Secure partnerji ali lastna ekipa upravlja z alarmi, nudimo pa tudi možnost prenos preiskave na F-Secure
Ko je zaznava potrjena, rešitev RDR ponuja nasvete in priporočila, ki vas vodijo skozi vse korake za omejitev in odpravo grožnje.

Samodejen ali voden odziv podprt s strani strokovnjakov F-Secure

Naša analitika obnašanja ter platforma za umetno inteligenco, ki so jo usposobili strokovnjaki za kibernetsko varnost, zaznava vse znane in neznane grožnje. Strojno učenje se neprestano izboljšuje s prepoznavanjem novih taktik, tehnik, procedur s povezovanjem zagnanih procesov, omrežnih povezav ter tipov aplikacij.

Ko so prave grožnje zaznane, rešitev RDR lahko samodejno grožnjo ustavi. Hkrati nudi vizualizacijo napade (z vsemi vključenimi delovnimi postajami) ter navodila kako izolirati in odpraviti grožnjo. F-Secure certificirani partnerji skupaj z lastnimi strokovnjaki nudijo polno podporo vašim obstoječim virom, da lahko hitro in učinkovito odreagirate.

2019 - 2022 © sancom.si
crosscross-circlearrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram