F-Secure SAFE

F-Secure SAFE je nagrajena zaščita za spletne aktivnosti, ki vas ščiti pred virusi, trojanskimi konji in ransomware-om. SAFE ščiti tudi vse vaše povezane na spletno banko. Lahko nastavite omejitve dostopa do spleta za svoje otroke. Vi in vaša družina lahko varno brskate po spletu, tako na računalnikih kot pametnih napravah.

Ekipa naših strokovnjakov vam bo projektirala, izgradila in vzdrževala računalniška omrežja. Postavljamo in vzdržujemo omrežja za manjša podjetja. Nenehno spremljamo razvoj na trgu tehnologij, da lahko uporabnikom ponudimo učinkovito izgradnjo in vzdrževanje informacijskih omrežij.

Oddaj naročilo

F-Secure SAFE

• F‑Secure Safe je enostaven in zanesljiv
• Samodejna zaščita pred virusi, zlonamerno programsko opremo in spletnimi grožnjami
• Varno brskanje po internetu z zaščito brskanja

(3 x naprave)
(1 leto)
(Slovenščina)
44.90 €
Oddaj naročilo

Ključne lastnosti, ki vas ščitijo

Protivirusna zaščita
Spletno bančništvo
Poišči napravo
Zaščita družine

Protivirusna zaščita

Protivirusna zaščita vas ščiti pred zlonamerno programsko opremo, ki poskuša zbrati vaše osebne podatke. F-Secure SAFE za preprečevanje okužb samodejno pregleduje vse datoteke ter aplikacije. V primeru najdenega virusa uporabnika obvesti in pozove k odstranitvi.

Zaščita za spletno bančništvo in brskanje

Zaščita pri brskanju zagotavlja vašo varnost in zasebnost s preprečevanjem dostopa do spletnih strani, ki vas lahko okužijo ali zberejo vaše osebne podatke. Na primer: če uporabljate nezaščiten brskalnik lahko nehote odprete povezavo, ki vas vodi na lažno spletno stran vaše banke. F-Secure SAFE vključuje tudi zaščito pri bančništvu ter vas opozori ob vstopu v spletno banko – hkrati se zavaruje povezava do spletne banke.

Poiščite svojo napravo

Prijavite se v portal My F-Secure in preverite, kje se nahajajo vaše naprave. Sistem Android omogoča tudi zaklepanje izgubljene naprave ali izbris vseh podatkov za preprečevanje dostopa do zasebnih datotek kot so slike ali e-pošta.

Zaščita družine

F-Secure SAFE omogoča, da si določite omejitve in poskrbite za celotno družino. Lahko preprečite dostop do spletnih strani glede na vsebino (odrasle vsebine, nasilje, nakupovanje, igre na srečo, socialna omrežja, itd.). F-Secure SAFE prepreči dostop do teh vsebin in zaščiti vaše otroke ter vam omogoča nadzor nad časom uporabe pametne naprave (omejitev časa vklopljenega zaslona).

2019 - 2022 © sancom.si
crosscross-circlearrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram