Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani v sodobnem času zahteva ogromno znanja, truda in potrpljenja, saj je potrebno poleg različice za računalnike misliti tudi na mobilno različico spletne strani ter jo prilagoditi tako, da na vseh napravah optimalno deluje. Ravno za to poskrbi naša strokovna ekipa, saj uredimo vse, od podobe, do besedil in same postavitve spletne strani.

Ekipa naših strokovnjakov vam bo projektirala, izgradila in vzdrževala računalniška omrežja. Postavljamo in vzdržujemo omrežja za manjša podjetja. Nenehno spremljamo razvoj na trgu tehnologij, da lahko uporabnikom ponudimo učinkovito izgradnjo in vzdrževanje informacijskih omrežij.

Izdelava UČINKOVITIH spletnih strani

Naš cilj je izdelava uspešnih in učinkovitih spletnih strani, zato k vsakem projektu pristopimo tako, da vam pomagamo na vseh segmentih. Pomembno je, da vaša spletna stran izstopa iz množice ter prepriča s prepričljivo podobo in vsebinami, ki imajo svojo težo.

4 razlogi, zakaj izbrati nas

1. Unikatna podoba

Vsako grafično podobo spletne strani izdelamo po meri, kar pomeni, da ne uporabljamo templetov.

2. Poskrbimo za varnost

Za vsako spletno stran poskrbimo, da je varna. Vedno preverjamo morebitne ranljivosti in okužbe.

3. Najhitrejše spletne strani

Ob izdelavi upoštevamo vse smernice, ki se vplivajo na odzivnost vaše spletne strani. Vsaka stran mora imeti visok rezultat 90+.

4. Vrhunska optimizacija

Začnemo z analizo trga, nadaljujemo z napredno optimizacijo, končamo s pripravo oglaševalske kampanje.

Strani izdelane v cms Wordpressu

CMS ali Content Management System je aplikacija, ki vam pomaga ustvariti in urejati vašo spletno stran. Na voljo je veliko različnih CMS platform, trenutno najbolj razširjen in najbolj priljubljen je WORDPRESS.

Z WordPressom lahko enostavno urejate svojo spletno stran, dodajate nove vsebine ter slike, lahko pa seveda vse to za vas delamo mi. Vse je odvisno od vaših želja in vašega dragocenega časa.

Profesionalno pisanje besedil

Tudi na spletu morate nastopati profesionalno, zato poskrbimo, da vam ni treba skrbeti za pripravo gradiv, temveč delo prevzame profesionalni tekstopisec z dolgoletnimi izkušnjami. Tako vaša besedila dosežejo svoj namen ter nagovorijo ciljno publiko vaše spletne strani.

Pisanje besedil oz. profesionalno tekstopisje (copywriting) je veščina, s pomočjo katere lahko uspešno predstavite svoje storitve, povečate prodajo izdelkov, ustvarite prodorna in prepoznavna besedila

Dobra besedila lahko pomembno dvigujejo zaupanje v spletno stran, dvigujejo obisk, pospešujejo prodajo in sprožijo navado obiskovalcev k pogostemu vračanju.

Zadnje reference

Vse na enem mestu

Domena
Gostovanje
Vzdrževanje
Optimizacija

Registracija domene

Domena je vaš spletni naslov na internetu, na katerem lahko obiskovalci najdejo vaše spletne strani.

Vsako podjetje potrebuje spletno domeno (npr. www.podjetje.si), s katero se lahko predstavi. Ker je vsaka domena unikatna in registracija dveh identičnih domen ni možna je potrebno pred registracijo nove domene preveriti ali je naslov oziroma ime vaše želene domene še na voljo in ni bila registrirana s strani drugega uporabnika ali podjetja.

Za vas preverimo razpoložljivost želene domene in jo zakupimo za dobo enega leta.

Cena domene .si stane 10€ na leto.

Premium gostovanje

Kakovostno in hitro gostovanje je nujno za dobro delovanje in najdenost spletnih strani v iskalnikih. Ker se zavedamo pomembnosti dobrega gostovanja, vam zagotavljamo storitev na visokem nivoju, hkrati pa vam garantiramo eno od najbolj konkurenčnih cen na trgu.

WordPress gostovanje je prilagojeno spletnim stranem, ki so izdelane na platformi WordPress. Tako gostovanje nudi spletnim stranem bliskovito nalaganje, istočasno pa nudimo visoko raven zaščite.
Prednost dajemo varnosti

Strežniki so najpogostejša tarča napadov, saj vsebujejo pomembne podatke, zato je varovanje spletnega strežnika izrednega pomena.

Vzdrževanje spletne strani

Imate premalo časa ali pa se enostavno želite bolj posvetiti svojemu delu in imeti več časa zase? Potem vam lahko mi priskočimo na pomoč pri vzdrževanju vaše spletne strani.

Objavili bomo nov članek, osvežili kontaktne podatke, dodali novo sliko. Namesto vas lahko urejamo tudi Facebook stran ali katerokoli drugo socialno omrežje.

Optimizacija spletnih mest

Po postavitvi kakovostne spletne strani je optimizacija eden od ključnih korakov, za katere se je vredno odločiti. Poskrbeli bomo za iskanje najbolj nišnih ključnih besed znotraj vaše branže ter za njihovo ustrezno umestitev na stran. Izjemnega pomena je, da je optimizacija strani opravljena kakovostno in strokovno.

Optimizacija spletnih strani pomeni pripravo vsebin, ozadja spletne strani in umeščanja ključnih besed na način, da jih spletni iskalniki (google.com, najdi.si, …) čim bolj učinkovito najdejo.

Boljše kot je izvedena optimizacija, višje je spletna stran umeščena v iskalnikih, kar vam z manj truda prinaša več obiska spletne strani in posledično več potencialnih strank.

2019 - 2022 © sancom.si
crosscross-circlearrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram