Nekaj besed o naši ekipi

Smo izkušena ekipa IT strokovnjakov, ki se že vrsto let ukvarja z razvojem inovativnih tehnologij. Naš poudarek je predvsem na informacijski varnosti in zaščiti podatkov, ki za vsako podjetje predstavljata eno ključnih vlog v poslovnem svetu.

Že nekaj let smo člani programa HackerOne, kjer sodeluje okrog 200.000 uporabnikov, ki preizkušajo varnost naših storitev. Poleg tega nudimo različne storitve, kot so postavljanje in vzdrževanje strežnikov, izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje.

V času, ko tehnologija zelo hitro napreduje, se nam zdi izredno pomembno pridobivanje sveže izobrazbe, zato se trudimo izobraževati v skladu z današnjimi računalniškimi trendi.
Naše podjetje ima v lasti tudi svoje tki. honeypot sisteme. Gre za navidezne sisteme, ki se uporabljajo kot lovilci hekerjev. Njihov namen je predvsem odkrivanje najnovejših tehnik ter zbiranje zlonamerne programske opreme

2019 - 2022 © sancom.si
crosscross-circlearrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram