Najem navideznih strežnikov

V skladu z vašimi potrebami vam v našem podjetju nudimo najem navideznih (virtualnih) strežnikov. V paket vam po želji vključimo še podporo in vzdrževanje. Za vsak strežnik zagotovimo varnost in zaščito vaših podatkov. Dostop do strežnika je lahko strogo omejen, in sicer samo z vašega IP naslova ali pa VPN-a (navidezno zasebno omrežje), ki vam ga uredimo.

Najem navideznega strežnika je prilagodljiva storitev, ki vam omogoča zaračunavanje storitev po porabi. Za uporabnike, ki potrebujete prilagodljivost pri izkoriščanju zmogljivosti strojne opreme, je najem virtualnega strežnika najboljša rešitev. Pri najemu virtualnega strežnika sami izberete obseg procesorske moči, spomina, prostora in ostalih stvari. Ob spremenjenih potrebah je mogoče hitro in enostavno začasno ali za stalno povečati ali zmanjšati najete kapacitete. Najem virtualnega strežnika je preprosta rešitev, ki vam lahko olajša veliko opravil v vašem podjetju.

Specifikacije navideznih strežnikov

‣ vCPU 1, 2, 4 (max do 32)
‣ spomin 512 MB , 1 GB, 2 GB, 4 GB (max do 128 GB)
‣ prostor po želji (SSD 25 GB do 1 TB)
‣ hitrost internetne povezave (osnova 1 Gb/s, max do 10 Gb/s)
‣ neomejen prenos podatkov
‣ statičen IP naslov (število po želji)


2019 - 2022 © sancom.si
crosscross-circlearrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram